Programma

35 Procesoptimalisatie en continue Kwaliteitsverbetering
Jacob-Jan Mannak, Project Manager Forque en Noël Pepermans, Sales Manager Forque
12 april 2018 13:30 - 14:45

De kwaliteit van producten en diensten wordt vrijwel geheel bepaald door de wijze van uitvoeren van de bedrijfsprocessen. De mate van kwaliteit van deze processen is dan ook van groot belang. Om het draagvlak voor de in de processen vastgelegde werkwijzen te optimaliseren, te bewaken en te waarborgen is procesmanagement essentieel.
Om processen te optimaliseren wordt vaak gekozen voor een projectmatige aanpak. Om een projectmatige aanpak tot een goed resultaat te brengen kan men gebruik maken van beschikbare software, waarbij de gehele informatiehuishouding wordt verbonden, gedeeld en verbeterd.   Een voorbeeld daarvan is de software van MAVIM. Met deze software kan een 360 graden overzicht worden gecreëerd, waarmee we grip op iedere verandering krijgen, of dit nu gaat om kwaliteitsverbetering, bedrijfstransformatie of procesoptimalisatie.

Een tool voor optimaal kwaliteits- & procesmanagement

  • Creëer inzicht in de gehele procesgang
  • Koppel wet- en regelgeving aan de processen
  • Verhoog de efficiëntie en effectiviteit
  • Raadpleeg informatie vanuit één centrale bron
  • Schep flexibiliteit voor het doorvoeren van wijzigingen

De algemene visie is dat een organisatie alleen kan verbeteren wanneer mensen, processen en technologie met elkaar worden verbonden. Tijdens de sessie bespreken we met u de toegevoegde waarde van het gebruik van software voor het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen.