Algemene informatie

Over de GMP & GDP Driedaagse

Home 5 Informatie

Tarieven

De prijs per workshop bij deelname aan 1 workshop bedraagt € 200,-.
De prijs per workshop bij deelname aan 2-4 workshops bedraagt € 185,-.
De prijs per workshop bij deelname aan 5-9 workshops bedraagt € 160,-
De prijs per workshop bij deelname aan 10-14 workshops bedraagt € 145,-.
De prijs bij deelname aan 15 workshops bedraagt € 2.050,-.

Staffelkortingen gelden alleen wanneer deelname door dezelfde persoon plaats vindt.
Bij inschrijving van 5 deelnemers of meer uit dezelfde organisatie wordt een korting van 5% toegepast op de totale kosten voor de organisatie.

Genoemde tarieven zijn inclusief koffie, thee, lunch en exclusief BTW.
Registreer je tijdens het inschrijven voor de lunch. De lunch is inbegrepen in de deelnamekosten maar het is noodzakelijk om je hiervoor in te schrijven.

Betalings- en annuleringsvoorwaarden

Na afloop van de driedaagse wordt de factuur verstuurd. De betaling dient binnen 14 dagen na de factuurdatum te worden voldaan. Annulering is kosteloos mogelijk indien schriftelijk aangegeven tot uiterlijk 6 weken vóór aanvang van de Driedaagse. Bij latere annulering wordt 60% van het bedrag in rekening gebracht. Bij annulering binnen 5 werkdagen voor aanvang van de Driedaagse moeten we helaas het volledige bedrag doorberekenen. Het is toegestaan om een vervangende deelnemer te sturen zonder extra kosten; laat ons wel weten wie de vervanger is. Overige voorwaarden van toepassing zijn de algemene voorwaarden van Pharmatech Consultancy & Training B.V.

Advies voor GMP GDP of kwaliteitsvraag farmacie

KNMP & NVZA Accreditatie

Deelnemers die bij inschrijving hun BIG-nummer hebben verstrekt verdienen accreditatiepunten tijdens de GMP & GDP Driedaagse. Je ontvangt 1 accreditatiepunt voor elke gevolgde workshop. We verwerken de aanwezigheidsregistratie voor de workshop binnen twee weken na het afronden van de Driedaagse. De accreditatiepunten zijn specifiek bedoeld voor Openbare Apothekers (OA) en Ziekenhuisapothekers (ZA) met een BIG-registratie.  

Locatie Ampt van Nijkerk

De GMP & GDP – Driedaagse vindt plaats in het Golden Tulip Ampt van Nijkerk. Adres: Berencamperweg 4 in Nijkerk. De locatie is goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met eigen vervoer. Er is een een ruime parkeergelegenheid inclusief oplaadpunten voor elektrische auto’s.

Het hotel hanteert een exclusief overnachtingstarief voor deelnemers. Neem voor een boeking rechtstreeks contact op met het hotel onder vermelding van reserveringsnummer 133028. 

Advies voor GMP GDP of kwaliteitsvraag farmacie