Informatie

Het is voor de zevende keer dat Pharmatech Training een GMP & GDP Driedaagse organiseert, deze keer op 19, 20 en 21 maart 2024. De workshops worden gegeven door ervaringsdeskundigen uit de praktijk en/of ervaren consultants van verschillende adviesorganisaties.

Kosten

De prijs per workshop bij deelname aan 1 workshop bedraagt € 200,-.
De prijs per workshop bij deelname aan 2-4 workshops bedraagt € 185,-.
De prijs per workshop bij deelname aan 5-9 workshops bedraagt € 160,-
De prijs per workshop bij deelname aan 10-14 workshops bedraagt € 145,-.
De prijs bij deelname aan 15 workshops bedraagt € 2.050,-.

Staffelkortingen gelden alleen wanneer deelname door dezelfde persoon plaats vindt.
Genoemde tarieven zijn inclusief (digitale) cursusmanual, koffie, thee, lunch en exclusief BTW.

Wanneer er 5 of meer deelnemers van eenzelfde organisatie zich inschrijven geldt een korting van 5% op de totale kosten van de organisatie.

Locatie

De GMP & GDP Driedaagse wordt gehouden in:

Golden Tulip hotel het Ampt van Nijkerk
Berencamperweg 4
3861 MC Nijkerk
T +31 (0) 33 247 1616
info@goldentulipamptvannijkerk.nl

Overnachtingsmogelijkheden
Neem voor de overnachtingsmogelijkheden contact op met het Het Ampt van Nijkerk.

Accreditatie

KNMP en NVZA geaccrediteerd

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan één of meerdere workshops, dan kunt u zich hiervoor elektronisch inschrijven. Inschrijven voor de Driedaagse kan alleen met behulp van een Pharmatech account. Heeft u geen account registreer u dan nu met het registratieformulier. Klik op de button inloggen rechtsboven aan de pagina. Na registratie worden uw inloggegevens geactiveerd. Heeft u een account, klik op de button inloggen rechtsboven aan de pagina en login. Deze inloggegevens gebruikt u bij inschrijving voor de Driedaagse. Na inschrijving ontvangt u per e-mail een bevestiging van de inschrijving.
Een definitieve uitnodiging en persoonlijk programma voor de GMP & GDP-Driedaagse ontvangt u 18 maart 2024 per e-mail.

Betalings- en annulerings-voorwaarden

Betalingen dienen binnen 14 dagen na factuurdatum te geschieden. Annulering, uitsluitend schriftelijk, kan zonder kosten tot uiterlijk 6 weken vóór aanvang van de Driedaagse. Indien later wordt opgezegd zal 60% van het cursusgeld in rekening worden gebracht. Wanneer binnen 5 werkdagen voor aanvang van de cursus geannuleerd wordt, zijn wij genoodzaakt de cursus in zijn geheel aan u door te belasten. Het sturen van een vervangende deelnemer voor degene die zich ingeschreven heeft, is toegestaan zonder extra kosten. Laat u ons in dat geval weten wie u vervangt.
Voor het overige zijn de algemene voorwaarden van Pharmatech Consultancy & Training B.V. van toepassing.

Beleid omtrent Corona

Pharmatech neemt haar verantwoordelijkheid er voor te zorgen dat de GMP & GDP Driedaagse op een veilige en verantwoorde wijze plaats kan vinden. We baseren ons hierbij op de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid.

Indien de coronamaatregelen het niet mogelijk maken om de GMP & GDP Driedaagse te laten plaatsvinden, zal de Driedaagse geannuleerd worden en krijgen deelnemers hun geld terug.

Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt. Staat je vraag er niet bij, neem dan gerust contact met ons op telefonisch +31(0)33-258 0777 of per e-mail (info@pharmatech.nl).