Informatie

Het is voor de zevende keer dat Pharmatech Training een GMP&GDP Driedaagse organiseert, deze keer op 15, 16 en 17 maart 2022. De workshops worden gegeven door ervaringsdeskundigen uit de praktijk en/of ervaren consultants van verschillende adviesorganisaties.

Kosten

De prijs per workshop bij deelname aan 1 workshop bedraagt € 190,-.
De prijs per workshop bij deelname aan 2-4 workshops bedraagt € 170,-.
De prijs per workshop bij deelname aan 5-9 workshops bedraagt € 145,-
De prijs per workshop bij deelname aan 10-14 workshops bedraagt € 135,-.
De prijs bij deelname aan 15 workshops bedraagt € 1.850,-.

Staffelkortingen gelden alleen wanneer deelname door dezelfde persoon plaats vindt.
Genoemde tarieven zijn inclusief (digitale) cursusmanual, koffie, thee, lunch en exclusief BTW.

Wanneer er 5 of meer deelnemers van eenzelfde organisatie zich inschrijven geldt een korting van 5% op de totale kosten van de organisatie.

Locatie

De Driedaagse wordt gehouden in:

Golden Tulip hotel het Ampt van Nijkerk
Berencamperweg 4
3861 MC Nijkerk
T +31 (0) 33 247 1616
info@goldentulipamptvannijkerk.nl
Het Ampt van Nijkerk heeft overnachtingsmogelijkheden.

Accreditatie

KNMP en NVZA geaccrediteerd

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan één of meerdere workshops, dan kunt u zich hiervoor elektronisch inschrijven. Inschrijven voor de Driedaagse kan alleen met behulp van een Pharmatech account. Heeft u geen account registreer u dan nu met het registratieformulier. Klik op de button inloggen rechtsboven aan de pagina. Na registratie worden uw inloggegevens geactiveerd. Heeft u een account, klik op de button inloggen rechtsboven aan de pagina en login. Deze inloggegevens gebruikt u bij inschrijving voor de Driedaagse. Na inschrijving ontvangt u per e-mail een bevestiging van de inschrijving.
Een definitieve uitnodiging en persoonlijk programma voor de GMP & GDP-Driedaagse ontvangt u 11 maart 2022 per e-mail.

Betalings- en annulerings-voorwaarden

Betalingen dienen binnen 14 dagen na factuurdatum te geschieden. Annulering, uitsluitend schriftelijk, kan zonder kosten tot uiterlijk 6 weken vóór aanvang van de Driedaagse. Indien later wordt opgezegd zal 60% van het cursusgeld in rekening worden gebracht. Wanneer binnen 5 werkdagen voor aanvang van de cursus geannuleerd wordt, zijn wij genoodzaakt de cursus in zijn geheel aan u door te belasten. Het sturen van een vervangende deelnemer voor degene die zich ingeschreven heeft, is toegestaan zonder extra kosten. Laat u ons in dat geval weten wie u vervangt. Tot en met 10 maart 2022 kunt u zonder kosten, op basis van beschikbaarheid, wijzigingen aanbrengen in uw persoonlijk programma.
Voor het overige zijn de algemene voorwaarden van Pharmatech Training B.V. van toepassing.