Informatie

Het is voor de zevende keer dat Pharmatech Training een GMP&GDP Driedaagse organiseert, deze keer op 1, 2 en 3 november 2022. De workshops worden gegeven door ervaringsdeskundigen uit de praktijk en/of ervaren consultants van verschillende adviesorganisaties.

Kosten

De prijs per workshop bij deelname aan 1 workshop bedraagt € 190,-.
De prijs per workshop bij deelname aan 2-4 workshops bedraagt € 170,-.
De prijs per workshop bij deelname aan 5-9 workshops bedraagt € 145,-
De prijs per workshop bij deelname aan 10-14 workshops bedraagt € 135,-.
De prijs bij deelname aan 15 workshops bedraagt € 1.850,-.

Staffelkortingen gelden alleen wanneer deelname door dezelfde persoon plaats vindt.
Genoemde tarieven zijn inclusief (digitale) cursusmanual, koffie, thee, lunch en exclusief BTW.

Wanneer er 5 of meer deelnemers van eenzelfde organisatie zich inschrijven geldt een korting van 5% op de totale kosten van de organisatie.

Locatie

De Driedaagse wordt gehouden in:

Golden Tulip hotel het Ampt van Nijkerk
Berencamperweg 4
3861 MC Nijkerk
T +31 (0) 33 247 1616
info@goldentulipamptvannijkerk.nl

Overnachtingsmogelijkheden
Voor € 89,00 op basis van een éénpersoonskamer en inclusief ontbijt kunt u bij Het Ampt van Nijkerk overnachten. U kunt dit speciale tarief boeken door middel van het doorgeven van reserveringsnummer 93876 bij het hotel. Let op dit tarief wordt alleen gehanteerd als uw direct bij het hotel boekt. Als u boekt via andere boekingssites dan geldt dit tarief niet.

Accreditatie

KNMP en NVZA geaccrediteerd

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan één of meerdere workshops, dan kunt u zich hiervoor elektronisch inschrijven. Inschrijven voor de Driedaagse kan alleen met behulp van een Pharmatech account. Heeft u geen account registreer u dan nu met het registratieformulier. Klik op de button inloggen rechtsboven aan de pagina. Na registratie worden uw inloggegevens geactiveerd. Heeft u een account, klik op de button inloggen rechtsboven aan de pagina en login. Deze inloggegevens gebruikt u bij inschrijving voor de Driedaagse. Na inschrijving ontvangt u per e-mail een bevestiging van de inschrijving.
Een definitieve uitnodiging en persoonlijk programma voor de GMP & GDP-Driedaagse ontvangt u 28 oktober 2022 per e-mail.

Betalings- en annulerings-voorwaarden

Betalingen dienen binnen 14 dagen na factuurdatum te geschieden. Annulering, uitsluitend schriftelijk, kan zonder kosten tot uiterlijk 6 weken vóór aanvang van de Driedaagse. Indien later wordt opgezegd zal 60% van het cursusgeld in rekening worden gebracht. Wanneer binnen 5 werkdagen voor aanvang van de cursus geannuleerd wordt, zijn wij genoodzaakt de cursus in zijn geheel aan u door te belasten. Het sturen van een vervangende deelnemer voor degene die zich ingeschreven heeft, is toegestaan zonder extra kosten. Laat u ons in dat geval weten wie u vervangt. Tot en met 27 oktober 2022 kunt u zonder kosten, op basis van beschikbaarheid, wijzigingen aanbrengen in uw persoonlijk programma.
Voor het overige zijn de algemene voorwaarden van Pharmatech Training B.V. van toepassing.

Beleid omtrent Corona

Pharmatech neemt haar verantwoordelijkheid er voor te zorgen dat de GMP-Driedaagse op een veilige en verantwoorde wijze plaats kan vinden. We baseren ons hierbij op de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid.

Een greep uit de maatregelen die wij nemen:

  • Zowel de spreker als de deelnemers moeten de beschikking hebben over een volledig vaccinatiebewijs, een herstelbewijs <6 maanden of een testbewijs <24 uur voor aanvang training, we controleren bij binnenkomst de QR code.
  • Bij binnenkomst verwachten we dat de deelnemers een mondkapje dragen, ook bij verplaatsing binnen het pand. We laten de keus aan de deelnemer zelf om ook tijdens de training een mondkapje te blijven dragen.
  • Bij het betreden van de cursusruimte moeten de handen gedesinfecteerd worden (en voor/na lunch en toiletbezoek).

Kunt u niet komen omdat u corona-gerateerde klachten heeft en/of wacht op een testuitslag? Neem dan telefonisch contact met ons op: +31(0)33-258 0777

Indien de coronamaatregelen het niet mogelijk maken om de GMP-Driedaagse te laten plaatsvinden, zal de Driedaagse geannuleerd worden en krijgen deelnemers hun geld terug.

Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt. Staat je vraag er niet bij, neem dan gerust contact met ons op telefonisch +31(0)33-258 0777 of per e-mail (info@pharmatech.nl).