Algemene informatie

Over de GMP & GDP Driedaagse

Home 5 Informatie

Tarieven

De prijs per workshop bij deelname aan 1 workshop bedraagt € 200,-.
De prijs per workshop bij deelname aan 2-4 workshops bedraagt € 185,-.
De prijs per workshop bij deelname aan 5-9 workshops bedraagt € 160,-
De prijs per workshop bij deelname aan 10-14 workshops bedraagt € 145,-.
De prijs bij deelname aan 15 workshops bedraagt € 2.050,-.

Staffelkortingen gelden alleen wanneer deelname door dezelfde persoon plaats vindt.
Genoemde tarieven zijn inclusief (digitale) cursusmanual, koffie, thee, lunch en exclusief BTW.

Wanneer er 5 of meer deelnemers van eenzelfde organisatie zich inschrijven geldt een korting van 5% op
de totale kosten van de organisatie.

Locatie Ampt van Nijkerk

De GMP & GDP – Driedaagse vindt plaats in het Golden TulipAmpt van Nijkerk. Golden Tulip Ampt van Nijkerk ligt in Nijkerken is goed te bereiken met het openbaar vervoer en met eigenvervoer via de A1 en A28. Ook is er de mogelijkheid om hier teovernachten, neem hierover contact op met het Golden TulipAmpt van Nijkerk: info@goldentulipamptvannijkerk.nl

Advies voor GMP GDP of kwaliteitsvraag farmacie

Betalings- en annuleringsvoorwaarden

Betalingen dienen binnen 14 dagen na factuurdatum te geschieden. Annulering, uitsluitend schriftelijk, kan zonder kosten tot uiterlijk 6 weken vóór aanvang van de Driedaagse. Indien later wordt opgezegd zal 60% van het cursusgeld in rekening worden gebracht. Wanneer binnen 5 werkdagen voor aanvang van de cursus geannuleerd wordt, zijn wij genoodzaakt de cursus in zijn geheel aan u door te belasten. Het sturen van een vervangende deelnemer voor degene die zich ingeschreven heeft, is toegestaan zonder extra kosten. Laat u ons in dat geval weten wie u vervangt. Voor het overige zijn de algemene voorwaarden van Pharmatech Consultancy & Training B.V. van toepassing.

Advies voor GMP GDP of kwaliteitsvraag farmacie

KNMP & NVZA Accreditatie

Deelnemers die bij inschrijving hun BIG-nummer hebben verstrekt kunnen accreditatiepunten verdienen tijdens de GMP & GDP Driedaagse. Je ontvangt 1 accreditatiepunt voor elke gevolgde workshop. We verwerken de aanwezigheidsregistratie voor de workshop binnen twee weken na het afronden van de Driedaagse. De accreditatiepunten zijn specifiek bedoeld voor Openbare Apothekers (OA) en Ziekenhuisapothekers (ZA) met een BIG-registratie.